söndag 2 oktober 2011

Lukta Gott

Ett besök på Lush hör till när man är i Stockholm.
Gäller att fylla på sitt lilla lager.
Det här är vad jag köpte med mig hem i fredags:

Wiccy Magic Muscles är massageoljan som ställer upp för alla ömma muskler och stela leder. Sprang du en lång runda igår? Träningsvärk? Ta först ett bad med muskel-avslappnande Hot Java och smält sedan lite välgörande Wiccy Magic Musclesolja mellan händerna och massera in på ömma ställen. Åh, vilken befrielse! Pepparmintsolja och kanellövsolja är stimulerande och fungerar naturligtvis även jättebra på trötta fötter efter en lång shoppingrunda på stan.


Bli genomblöt och löddra sedan in dig som Weather Girls rekommenderade på den gamla goda disko tiden, skillnaden är bara att denna gång med den bästa duschgelén ever ( och den finns bara under en begränsad tid). It´s Raining Men är gjord av lotusblommor som lugnar och lindrar vintertorr hy och honung som ger fukt och mjukgör. Doftar som kola, med en touch av apelsin- och bergamott oljor.




Sandstone.
För en ordentlig genomskrubbning. En solig och varm tvål som innehåller sandkorn, som gör din hud glänsande och får igång cirkulationen. Innehåller en blandning av may chang, koriander och rikt blommande gardenia.



Bästa sättet att börja din dag är att skämma bort huden med Porridge Soap. Berikad med mjukgörande havre som passar känslig hud och för alla hudtyper som behöver det lilla extra.

2 kommentarer:

  1. Massageoljan var super! Kan bero på din taktil också, men ändå.

    SvaraRadera
  2. sandstone luktar ju så gott så jag vill äta den.

    SvaraRadera