söndag 16 september 2012

Begravning

Norrland tur och retur.

I måndags var det begravning efter min älskade svärfar. Det blev två intensiva dygn med släkt och vänner - och själva begravningen var väldigt fin och personlig.

Beundrar min äldste svåger som var så samlad och kunde hålla det fina talet. Trots att vi var så ledsna - fick han oss att småle med roliga episoder ur farfars liv. Antar att det är så vi alla kommer att minnas honom - som en glad prick med glimten i ögat - och som älskade livet och sin stora familj.

Vi är verkligen en stor familj - sist vi träffades alla samtidigt - var vid mina svärföräldrars guldbröllopsdag - och det var för femton år sedan. Det hinner hända massor under den tiden - och även om vi saknade några syskonbarn - var vi över 50 som samlades och träffades och stöttade varann så gott vi kunde.

Det blev en fin och bra dag - och även om vi saknar honom jättemycket - så lever han i allra högsta grad - inte minst genom alla barn, barnbarn och barnbarnsbarn.
Han var stolt över sin stora familj och det ska vi också vara.
Vi ska fortsätta ta hand om varandra - tänka på varandra - och bry oss om varandra.

Förutom det - fick vi tillfälle att rå om kusin Martin och hans Emma lite extra. Tusen tack för sovplats och förstklassig service. Ni är underbart goa och vi gillar er massor.


2 kommentarer: