torsdag 17 februari 2011

Persontyptest

Hittade en intressant sida på nätet där man kan göra ett test för att se vilken slags arbetsmänniska man är och vilka jobb som skulle vara mest lämpliga.

Detta är mitt resultat:
Din persontyp: ESFJ

"Fokus på att organisera saker och ting så att de personliga behoven blir uppfyllda"


ESFJ-typer är ofta omsorgsfulla, öppna och varma personer som gärna ser till att saker och ting blir ordentligt gjorda. Deras talang är framför allt att ge hjälp och stötta, så att andra får sina behov uppfyllda. De är plikttrogna och uppmärksamma på andra människors behov och vill skapa harmoni och trivsel. De följer vanligtvis regler och procedurer på sin arbetsplats och kan ofta åsidosätta sina egna behov för att få samarbetet att fungera och bevara harmonin.


För ESFJ:er är det därför viktigt att organisationen eller företaget är strukturerat och välorganiserat så att deras arbetsuppgifter ger dem möjlighet att ordna så att arbetet kan utföras noggrant och ordentligt. Ofta hittar man ESFJ-personer i jobb där de kan använda sin organisationstalang till att organisera saker och ting så att deras personliga behov uppfylls. Därför hittar man dem ofta i befattningar som kräver hög grad av kommunikation i kombination med att man är plikttrogen och ger personlig service inom vissa väldefinierade ramar. Oftast hittas de inom:

•undervisning
•hälsosektorn
•barnomsorgen
•matlagning och servering
•personlig service
Följande kända personer har persontypen ESFJ: George Washington, Ray Kroc, J.C. Penney



Gör ett eget test: http://www.jobbsafari.se/cgi/typeindikator.cgi

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar