fredag 2 augusti 2013

Sammanfattning

Så är då semestern till ända - tre veckor går fort - och nu är vi tillbaka i Örebro för att arbeta igen. Det har varit tre alldeles utmärkta veckor - innehållsrika - och det känns som vi har hunnit med mycket. På något vis har det varit lite av korvstoppning när det gäller intryck - och nu gör vi vårt bästa att sortera allt på rätt ställe i hjärnan.

Vi har fjällvandrat i Norge - och tänk att vi faktiskt nådde fram och tillbaka till trolltungan - efter sisådär 11 timmars slit på hög höjd - vi har shoppat i Odda - och njutit av den norska atmosfären och konstaterat att norrmännen måste vara världens gladaste människor.

Vi drog vidare till Stavanger för att kliva ut på Predikstolen. Där räckte det med fyra timmars sammanlagd vandring - men utsikten var inte mindre fantastisk. Helt bedårande. Beslutet att vandra på kvällen var så supergenialisk att vi inte fattade förrän efteråt hur smarta vi var. Upp till 2000 människor besöker predikstolen varje dag - och av dessa slapp vi 1800 genom att börja lite senare.

Efter att ha mellanlandat i örebro i två dagar - för lite tvätt och posthantering - åkte vi vidare mot Dalarna och mitt älskade Mora och Selbäck. Känns så oerhört skönt att ha familjen kvar där på plats - man kan åka upp precis när man vill - och tydligen också stanna precis hur länge man vill. Vi välkomnades med stora armar av mina föräldrar - och under dryga veckan har vi njutit av både myrmarker, kortspel, fönstermålning, grillning, bad och massor med humor. Högt i tak och massor med skratt.
Tusen tack för att ni finns och tar så väl hand om oss!!!

Vi har hunnit låta mig vara nostalgisk - besökt gamla barndomsplatser i form av badplatser - varit och tittat på både förskolor och lågstadieskolor. Det man upplevde som jättestort - har krymt med åren - och var inte alls så skräckinjagande som man upplevde det. En väldigt konstig känsla!!

Gamla bekantskaper och nya kontakter har blivit mer befästa - och jag är så glad över alla vänner jag har.

Ny gäller det att behålla den här känslan länge och njuta över att ledigheten blev så bra.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar